За най-малките

Robo English

ГР. СОФИЯ

Каним най-малките – дечицата от III и IV група в детските градини, всички дечица в предучилищна възраст и първи клас да направят при нас първите си стъпки към умението да командват технологиите!  Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ на бул. „Цариградско шосе“ №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

един път в седмицата

събота

СУТРИН            10:00 – 12:30 ЧАСА

пробен урок – със записване
Школите са подходящи за деца от 5 до 7 години. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Групите се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците.

Работим по авторски учебници, съобразени с майчиния език на децата и адаптирани към възрастта им. Предимство е, ако децата са учили поне малко английски език досега. Важно е да имат изявен интерес към технологиите.

Уроците са тематични. Децата, с помощта на роботчета и компютърчета, помагат на героите от урока да се справят с различни предизвикателства като решават логически главоблъсканици, измислят сами алгоритми за търсене, сортиране, обхождане на масиви и графи.

Така неусетно децата ще свикнат да виждат технологиите като инструмент, който могат да владеят и да използват по собствен начин според въображението си!

 

Превенция на COVID – 19

 1. Групите са до 12 деца – малки, постоянни, при осигурено лично пространство за децата. Всяка група работи с двама учителя.
 2. Родителите посрещат и изпращат децата в двора на Академията.
 3. За всяка група има осигурен времеви коридор за влизане и излизане. Ръцете и обувките се дезинфекцират при всяко влизане и излизане.
 4. За всяка група е осигурен гардероб и самостоятелна учебна зала.
 5. Всички контактни повърхности в Академията се дезинфекцират преди заниманията на всяка група.
 6. Препоръчва се използването на собствен лаптоп. Оборотните лаптопи се използват само от едно дете на ден и се дезинфекцират преди и след ползване.
 7. По време на заниманията в учебните зали работи система за дезинфекция на въздуха. Помещенията се проветряват на всеки 90 минути.
 8. Почивките са индивидуални.
 9. При установяване на случай на заразен от или контактен с болен от COVID-19 в групата (ученик или учител), следващите две седмици заниманията на групата се провеждат дистанционно в Discord групи.
 10. Занимание, пропуснато по уважителни причини, се компенсира индивидуално.
 11. Превантивните мерки се актуализират своевременно и допълват препоръките на санитарните власти.

ROBO ENGLISH
гр. София

Два часа и половина
на седмица

Децата, които продължават обучението си в Академията, се записват с предимство и могат да внесат такса за цял срок с отстъпка.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

 

Академия „Никола Тесла“ работи при спазване на препоръките и разпоредбите за ограничаване на разпространението на COVID-19, издадени от санитарните власти. В допълнение на тези минимални изисквания са предприети редица мерки за осигуряване на здравословна среда за обучение, съобразени с последните научни изследвания в областта.

Мерките ще се актуализират своевременно.

 

Цена на присъствено обучение в условия на COVID-19 в София: 300 лв / месец

Специални условия за братя и сестри.


  Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


  събота 10:00 – 12:30 EET


  Да, ще се радваме да се запознаем предварително на 21 януари в 10:00Не, не е необходимо, познаваме работата на Академията


  работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

  Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

  Съгласявам се с политиката за защита на личните данни