Програмиране

С++ / СМГ / ТУЕС

5, 6 и 7 клас - СМГ

8 и 9 клас - ТУЕС

Математиката и програмирането естествено вървят ръка за ръка

Много прекрасни математици се сблъскват с неочаквани трудности в часовете по програмиране и бързо губят мотивация да учат.

Особено важен е курсът за новоприетите деца в СМГ и новоприетите младежи и девойки в ТУЕС, които нямат никаква подготовка по С++, за да се справят с изискванията към тях през първата им учебна година.

Обучението (и в летните школи, и през учебната година) е изпреварващо.

УЧЕБНА ГОДИНА 2023/2024
два часа и половина на седмица
*
онлайн: неделя сутрин
присъствен: делничен ден
(съобразен с школите по математика)
*
НАЧАЛО: 15 септември 2023
 

Такса: 300 лв/месец

Групите са до осем участника. Ученици от други математически  и професионални гимназии може да се включат в групата след индивидуална консултация с преподавател.

Д-р Марияна Райкова е преподавател с многогодишен опит в преподаването на С++, автор на задачи по програмиарне за ученици и студенти.

Курсът се води пета година. Тоѝ е специално разработен за ученици от СМГ и ТУЕС и е фокусиран върху специфичните задачи и трудности, които срещат в часовете, при решаването на задачите за домашно и при подготовка за контролни и състезания.

Д-р Марияна Райкова има прекрасен подход към младежите и успява да ги провокира и заинтригува.  Нейни ученици и студенти всяка година печелят награди на състезания по програмиране.


    5 клас6 клас7 клас8 клас9 клас


    Лятна школа СМГ/ТУЕС: 04 – 14 СЕПТЕМВРИКурс през учебната година – присъствен (делничен ден)Курс през учебната година – онлайн (неделя)


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни