Програмиране

С++ / СМГ

5 и 6 клас

Математиката и програмирането естествено вървят ръка за ръка

Много прекрасни математици се сблъскват с неочаквани трудности в часовете по програмиране и бързо губят мотивация да учат.

Срамота е да откажеш математик от информатика!

Понякога децата имат нужда от малко повече време и внимание, за да преодолеят първоначалния стрес и да открият удовлетворението да решиш задача не само на лист, но и да успееш да научиш и компютъра да я решава.

5 клас:
сряда 18:00 – 20:30
 
6 клас:

неделя: 8:00 – 10:30 (няма места)
неделя: 10:30 – 13:00

*
онлайн в Discord
начало: 15 септември 2022
Такса: 240 лв/месец
Школите са подходящи за ученици от V и VI-клас в СМГ. Работи се върху текущите задачи, а материалът се взима изпреварващо.

Групите са до осем участника. Ученици от други математически гимназии може да се включат в групата след индивидуална консултация с преподавател.

 

Д-р Марияна Райкова е преподавател с многогодишен опит в преподаването на С++, автор на задачи по програмиарне за ученици и студенти.

Курсът се води пета година. Тоѝ е специално разработен за ученици от СМГ и е фокусиран върху специфичните задачи и трудности, които срещат в часовете, при решаването на задачите за домашно и при подготовка за контролни и състезания.

Д-р Марияна Райкова има прекрасен подход към младежите и успява да ги провокира и заинтригува.  Нейни ученици и студенти всяка година печелят награди на състезания по програмиране.


    5 клас – сряда 18:00 – 20:306 клас – неделя 10:30 – 13:00


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни