Програмиране свободен стил

ЛЯТНА ШКОЛА С++

Двуседмичните школи по програмиране на С++ за начинаещи и напреднали деца и младежи ще се проведат през юли, август и септември. Заниманията са през ден – понеделник, сряда и петък по три учебни часа и се провеждат присъствено на място в Академията в София  и във Варна и дистанционно в специални Discord групи за деца от цяла България и от цял свят (в три различни часови зони).

лято 2022  

*
29 август – 9 септември
Начинаещи
*
СОФИЯ: 8:30 – 11:00 часа
онлайн в DISCORD: 11:00 – 13:30 ЕЕТ

Летните школи са подходящи за ученици от IV до X клас.
 
За работа в Discord е необходим някакъв компютър или лаптоп с Windows и добра интернет връзка. За присъствените занимания са осигурени компютри, но при желание участниците могат да носят лаптоп. 
 

Групите се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците след консултация с родител или пробен урок. Материалите са подбрани според нивото им.

Часовете са съобразени с часовите зони. Преподавателите работят на живо на място в София или в специални групи в Discord.

В една група могат да се запишат не повече от осем участника. Така всеки получава индивидуално внимание, напътствия и подкрепа. При желание, децата могат да продължат обучението си като се включат в повече от една школи.

Летните школи се провеждат на български език. При нужда се формират групи, които работят на английски език.

Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Цена: 320 лв / курс от 15 астрономически часа

Специални условия за братя и сестри.


    Школа 5: 29 август – 09 септември 2022


    начинаещи – София (от 8:30 до 11:00)начинаещи – Discord група (от 11:00 до 13:30 ЕЕТ)


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни