За най-малките

лято 2023

Детска Robo STEM
школа

Каним децата от 6 до 9 години да направят при нас първите си стъпки към умението да командват технологиите по време на лятнатаа Robo STEM школа! 
Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ на бул. „Цариградско шосе“ №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

Заниманията са целодневни и се провеждат по авторски материали. При нас децата правят първите си крачки в програмирането на на роботи като експериментират и откриват света на науката, технологиите, инжинерните науки и математиката (STEM – Science Technology, Engineering and Mathematics).

една специална седмица

вСЕКИ ДЕН – НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
от понеделник до петък
от 9:00 до 17:30 часа

ЮНИ:

5.06 (няма свободни места)
12.06 (1 свободно място)

19.06 или 26.06

ЮЛИ: 

3.07 или 10.07

17.07 (2 свободни места)
24.07 (2 свободни местА)

*
ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ:

сЪС записване

Летните занимания са подходящи за деца от 6 до 9 години. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Децата се научават да командват роботи на английски език като навлизат в програмирането и математиката и се научават да използват коодринатни системи, да измерват и използват разстояния и ъгли, да съобразяват последователността на задачите във времето и да синхронизират събития.

Приключенията са тематични. Децата, с помощта на роботи и компютъри, помагат на героите от урока да се справят с различни предизвикателства като решават логически главоблъсканици, измислят сами алгоритми за търсене, сортиране, обхождане на масиви и графи.

Всеки ден, всяко ново приключение е нова възможност да проявят изобретателността си, находчивостта си и да научат нещо ново.

Така неусетно децата ще свикнат да виждат технологиите като инструмент, който могат да владеят и да използват по собствен начин според въображението си!

Лятна ROBO STEM школа за
деца от 6 до 9 години

ПЕТ ДНИ
ОТ 9:00 ДО 17:30

Децата се научават да командват роботчетата на английски език като използват коодринатни системи,
измерват и използват разстояния и ъгли,
съобразяват последователността на задачите във времето и синхронизират събития.

Българската и английската лексика, математическите, логическите и програмистките понятия се усвояват естествено и неусетно.
Знанието е необходимост за справяне с предизвикателствата на деня. Успехът – най-голямата награда!

Всеки ден децата мерят сили в ново приключение.

Обучението е системно.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

 

 

Цена на присъствено обучение в София: 525 лв

Освен обучението, цената включва обяд и две закуски на ден.

Специални условия за братя и сестри.


  Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


  от 05 юни до 09 юни 2023 (няма свободни места)от 12 юни до 16 юни 2023 (1 свободно място)от 19 юни до 23 юни 2023от 26 юни до 30 юни 2023от 03 юли до 07 юли 2023от 10 юли до 14 юли 2023от 17 юли до 21 юли 2023 (2 свободни места)от 24 юли до 28 юли 2023 (2 свободни места)


  Да, ще се радваме да се чуем предварително с екипа на АкадемиятаНе, познаваме работата на Академията


  работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

  Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

  Съгласявам се с политиката за защита на личните данни