За най-малките

лято 2021

Robo English
ЛЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Каним дечицатаот III и IV група в детските градини, всички дечковци в предучилищна възраст и дори първолачетата да направят при нас първите си стъпки към умението да командват технологиите по време на лятното Robo English училище!  Обучението се провежда в залите на Академия “Никола Тесла” на бул. “Цариградско шосе” №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

една специална седмица

вСЕКИ ДЕН – НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
от понеделник до петък
от 9:00 до 17:30 часа

 

начало:
21 юни (няма свободни места)
28 юни
(няма свободни места)

5 юли, 12 юли, 19 юли и 26 юли

ДЕМО УРОЦИ:

12 юни (няма свободни места)
03 юли – 10:00 до 11:00
03 юли – 14:00 до 15:00

(с предварително записване)

Летните занимания са подходящи за деца от 5 до 7 години. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Децата се научават да командват роботчетата на английски език като използват коодринатни системи, измерват и използват разстояния и ъгли,  съобразяват последователността на задачите във времето и синхронизират събития.

Работим по авторски учебници, съобразени с майчиния език на децата и адаптирани към възрастта им. Предимство е, ако децата са учили поне малко английски език досега. Важно е да имат изявен интерес към технологиите.

Приключенията са тематични. Децата, с помощта на роботчета и компютърчета, помагат на героите от урока да се справят с различни предизвикателства като решават логически главоблъсканици, измислят сами алгоритми за търсене, сортиране, обхождане на масиви и графи. Всеки ден, всяко ново приключение е нова възможност да проявят изобретателността си, находчивостта си и да научат нещо ново.

Така неусетно децата ще свикнат да виждат технологиите като инструмент, който могат да владеят и да използват по собствен начин според въображението си!

 

ROBO ENGLISH - лятно приключение

гр. София

ПЕТ ДНИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

Децата се научават да командват роботчетата на английски език като използват коодринатни системи,
измерват и използват разстояния и ъгли,
съобразяват последователността на задачите във времето и синхронизират събития.

Българската и английската лексика, математическите, логическите и програмистките понятия се усвояват естествено и неусетно.
Знанието е необходимост за справяне с предизвикателствата на деня. Успехът – най-голямата награда!

Всеки ден децата мерят сили в ново приключение.

Обучението е системно.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

 

Академия “Никола Тесла” работи при спазване на препоръките и разпоредбите за ограничаване на разпространението на COVID-19, издадени от санитарните власти. В допълнение на тези минимални изисквания са предприети редица мерки за осигуряване на здравословна среда за обучение, съобразени с последните научни изследвания в областта.

Мерките ще се актуализират своевременно.

 

Цена на присъствено обучение в София: 575 лв

Освен обучението, цената включва обяд и две закуски на ден.

Специални условия за братя и сестри.


Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


от 21 юниот 28 юниот 05 юлиот 12 юлиот 19 юлиот 26 юли


3 юли (събота) от 10:00 до 11:00 часа03 юли (събота) от 14:00 до 15:00 часапознаваме работата на Академията, няма нужда от демо урок


работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни