За най-малките

лято 2022

Robo English
ЛЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Каним дечица от първи до трети клас да направят при нас първите си стъпки към умението да командват технологиите по време на лятното Robo English училище! 
Обучението се провежда в залите на Академия “Никола Тесла” на бул. “Цариградско шосе” №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

една специална седмица

вСЕКИ ДЕН – НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
от понеделник до петък
от 9:00 до 17:30 часа

начало:
20 юни, 27 юни или 4 юли

*
ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ:

сЪС записване

Летните занимания са подходящи за деца от първи до трети клас. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Децата се научават да командват роботчетата на английски език като използват коодринатни системи, измерват и използват разстояния и ъгли,  съобразяват последователността на задачите във времето и синхронизират събития.

Работим по авторски учебници, съобразени с майчиния език на децата и адаптирани към възрастта им. Предимство е, ако децата са учили поне малко английски език досега. Важно е да имат изявен интерес към технологиите.

Приключенията са тематични. Децата, с помощта на роботчета и компютърчета, помагат на героите от урока да се справят с различни предизвикателства като решават логически главоблъсканици, измислят сами алгоритми за търсене, сортиране, обхождане на масиви и графи.

Всеки ден, всяко ново приключение е нова възможност да проявят изобретателността си, находчивостта си и да научат нещо ново.

Така неусетно децата ще свикнат да виждат технологиите като инструмент, който могат да владеят и да използват по собствен начин според въображението си!

Заниманията са подготвители за курсове по програмиране и STEM обучения.

ROBO ENGLISH - лятно приключение

гр. София

ПЕТ ДНИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

Децата се научават да командват роботчетата на английски език като използват коодринатни системи,
измерват и използват разстояния и ъгли,
съобразяват последователността на задачите във времето и синхронизират събития.

Българската и английската лексика, математическите, логическите и програмистките понятия се усвояват естествено и неусетно.
Знанието е необходимост за справяне с предизвикателствата на деня. Успехът – най-голямата награда!

Всеки ден децата мерят сили в ново приключение.

Обучението е системно.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

 

Академия “Никола Тесла” работи при спазване на препоръките и разпоредбите за ограничаване на разпространението на COVID-19, издадени от санитарните власти. В допълнение на тези минимални изисквания са предприети редица мерки за осигуряване на здравословна среда за обучение, съобразени с последните научни изследвания в областта.

Мерките ще се актуализират своевременно.

 

Цена на присъствено обучение в София: 575 лв

Освен обучението, цената включва обяд и две закуски на ден.

Специални условия за братя и сестри.


Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


от 20 юниот 27 юниот 4 юли


Да, ще се радваме да се чуем предварително с екипа на АкадемиятаНе, познаваме работата на Академията


работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни