Състезателен и свободен стил

ШКОЛА програмиране

Варна

Школите по програмиране за начинаещи и напреднали се провеждат през цялата учебна година (октомври – юни) и допълнително през летните месеци (юни – септември)

Заниманията през учебната година са един път в седмицата. За начинаещите – продължителността е час и половина, за напредналите – по два часа и половина.

Летните школи са интензивни, двуседмични. Заниманията са през ден (понеделник, сряда и петък) с продължителност два часа и половина.

Възможно и индивидуално обучение.

Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ в гр. Варна на бул. „Княз Борис I-ви“ №46 (на главната, зад хотел „Черно море“).

С++ / С# 

напълно начинаещи
напреднали
състезателно програмиране
 

Заниманията по програмиране са подходящи за деца и младежи от 4-ти до 10-ти клас. Ученици извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Заниманията са в малки групи (до шест участника). Всеки получава индивидуално внимание.

Академията осигурява всичко необходимо за провеждане на обучението (вкл. лаптопи с инсталирана среда за програмиране и всички допълнителни инструменти). Участниците трябва да носят само флашка.

Групите се формират според възрастта и нивото след консултация с преподавател. Материалите са адаптирани според нивата. Използваме успешни иновативни педагогически методи, адекватни на възможностите, интересите и интелекта на съвременните деца.

Работим както с деца и младежи, които тепърва започват да изучават програмни езици, така и със състезатели, но с различен подход, в различни групи.

Целта на обучението е децата ни да са по-умни от изкуствения интелект, за да го разбират и управляват.

Цена на присъствено обучение във Варна

*

Групови занимания: 1 час и половина – 40 лв.

Индивидуални занимания: 1 час – 40 лв (по индивидуален график)

*

Специални условия за братя и сестри.

Стипендии.

ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ

тел: 0899386370

или във формата тук:


    Да и продължаваме заедно с подходящо следващо нивоНе и е необходим индивидуална консултация


    начинаещинапредналииндивидуални занимания – по график


    C++C#Друг (моля, уточнете в полето за допълнителна информация)


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни