Програмиране свободен стил

ШКОЛА С++ във варна

Школите по програмиране на С++ за начинаещи и напреднали деца и младежи ще се провеждат през цялата учебна година (октомври – юни). Заниманията са един път в седмицата по два астрономически часа и половина. Обучението се провежда в залите на Академия “Никола Тесла” в гр. Варна на ул. “Генерал Колев” №14Б (близо до Арихеологическия музай (Девическата гимназия), Хуманитарната гимназия и Стоматологията).

01 октомври – 30 ЮНИ

един път в седмицата

група 1:  8:00 – 10:30 ЕЕТ
група 2: 11:00 – 13:30 ЕЕТ

група 3: 14:00 – 16:30 ЕЕТ

СЪБОТА

пробни уроци – 17.08-30.09
след записване
Школите са подходящи за ученици от III до X клас. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Групите се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците след пробен урок. Материалите са подбрани според нивото им. Използваме успешни иновативни педагогически методи, адекватни на възможностите, интересите и интелекта на съвременните деца.

Заниманията се водят от преподаватели с огромен опит в състезателното програмиране и обучението на деца. Техни ученици участват успешно в национални и международно състезания всяка година.

В края на учебната година участниците получават сертификат за усвоените знания и умения.

Превенция на COVID – 19

 1. Групите са до шест деца и работят с един учител.
 2. Родителите посрещат и изпращат децата в двора на Академията.
 3. За всяка група има осигурен времеви коридор за влизане и излизане. Ръцете и обувките се дезинфекцират при всяко влизане и излизане.
 4. За всяка група е осигурен гардероб и самостоятелна учебна зала.
 5. Всички контактни повърхности в Академията се дезинфекцират преди заниманията на всяка група.
 6. Препоръчва се използването на собствен лаптоп. Оборотните лаптопи се използват само от едно дете на ден и се дезинфекцират преди и след ползване.
 7. По време на заниманията в учебните зали работи система за дезинфекция на въздуха. Помещенията се проветряват на всеки 90 минути.
 8. Почивките са индивидуални.
 9. При установяване на случай на заразен от или контактен с болен от COVID-19 в групата (ученик или учител), следващите две седмици заниманията на групата се провеждат дистанционно в Discord групи.
 10. Занимание, пропуснато по уважителни причини, се компенсира индивидуално.
 11. Превантивните мерки се актуализират своевременно и допълват препоръките на санитарните власти.

Школа по програмиране

гр. Варна

Два часа и половина
на седмица

01.X.2020 - 30.VI.2021

Обучението се води от две дами, с които не само Варна, но и цяла България се гордее. Виждали сме техните ученици в репортажите на БНТ от летище София, окичени с медали от международни състезания по информатика. С техните усилия и всеотдайност Варна е винаги достойно представена на всички национални състезания и в разширения национален отбор.

За нас е огромна радост и привилегия, че точно те водят школите по програмиране на Академия “Никола Тесла” във Варна.

Уважаеми родители, децата във Варна имат възможност да работят на място, очи в очи с едни от най-добрите педагози в цяла България –
Елена Димитрова и Юлия Димитрова!

Цена на присъствено обучение в условия на COVID-19 във Варна: 220 лв / месец

Специални условия за братя и сестри.

Стипендии


Да и продължаваме заедно с подходящо следващо нивоНе и е необходим индивидуален пробен урок


събота 8:00 – 10:30събота 11:00 – 13:30събота 14:00 – 16:30


работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни