3D моделиране и принтиране

Скулптура
Архитектура и
дигитални изкуства

Развитието на технологиите предоставя неочаквани възможности за артистична изява, ново инструменти за работа и необятни предизвикателства пред творческото въображение. Курсът по 3D моделиране и принтиране въвежда децата в света на обемите и формите; учи ги да ги виждат и пресъздават с помоща на специализирани програми; насърчава тяхната креативност и въображение.

ОСНОВОПОЛАГАЩИТЕ КУРСОВЕ помагат на децата

да развият пространственото си мислене

и усет към обемите на телата

Курсът е насочен към деца с артистични заложби, които искат да владеят още един инструмент за изява.

Йоана Иванова владее на професионално ниво софтуерни продукти за 2D/3D компютърна графика, включително инженерна графика, предпечатна подготовка, анимация и видео обработка.

Участва в международни проекти, свързани със създаване на 3D дизайн за виртуални среди, разработка на 3D компютърни игри и дигитализация на културно-историческото наследство, както и с използване на технологии за 3D печат.

 

По време на обучението децата ще се докоснат както до световноизвестните шедьоври в скулптурата и архитектурата, така и до съвременните форми на дигиталните изкуства, срещани в киното и рекламата. Ще демонстрираме и възможностите на 3D моделирането и принтирането за съхранение на световното културно и историческо наследство.

3D моделиране и принтиране

събота 10:00 - 12:30

онлайн

За деца с интерес към изкуствата.

Групи до 8 деца. Индивидуално отношение, професионален подход, стабилни знания.

Включени лицензи за софтуерните продукти, материали и консумативи.

Подход, съобразени с възрастта и мотивацията!

Цена: 60 лв / седмица или 220 лв / месец


беше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевсички знаят за Академия Никола Тесла!

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни