ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ

учителят и
светът
в дигиталната ера

Обучения за учители

за работа в дигитална среда


Еднократно обучение по дигитални уменияОбучение за Хвърчащата класна стая (EU YOUTH POWER)Регулярни обучения за новите възможности за прилагане на технологиите в образованието

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни

 

Всяко дете е уникална, неповторима вселена. Времето на децата ни е безценен дар и ние – учители и родители, носим огромна отговорност да бъде осмислено и оползотворено.

 

Дигиталната ера настъпи някак неусетно. Просто един обикновен ден (мисля, че беше четвъртък),  Nokia-та с антенка изчезна от дамските чанти и се появиха смартфоните по джобовете на децата ни. Никой вече не може да си представи как сме се оправяли без телефон и Интернет. Не е минало много, но вече ни е трудно да ограничим доминацията на дигиталния свят върху живота ни. Как ли ще се справят децата ни? Как да им помогнем да не пропилеят времето си в дигитални изкушения, а да превърнат новите технологии в мощен инструмент за сбъдване на мечти? Как да ги насърчим да се превърнат в създатели на света, в който ще живеят те, техните деца и внуци?

 

Дванадесет години от живота на децата ни е посветен на обучение и преминава в училище. Целият наш живот, животът ни на учители, е посветен на тяхното образование в нашата класна стая. Нека днес дадем най-добротото от себе си на децата, а утре – да бъдем дори още по-добри!