Състезателен и свободен стил

НОВОПРИЕТИ УЧЕНИЦИ
МГ & ПРОФИЛ
C++/C#

Варна

Специални курсове за новоприети ученици в математическата гимназия в 5 или в 8 клас или новоприети гимназисти в паралелки с профил „Информатика“ или „Информационни технологии“ стартират в Академия „Никола Тесла“.

С++ / С# 

новоприети ученици в
математическа гимназия – 5 или 8 клас
профилирана паралелка (8 клас)
„Информатика“ или „ИТ“
 

Курсовете се водят от учители с огромен опит и от техните най-добри ученици – медалисти от национални и международни състезания.

Първите стъпки в програмирането могат да създадат огромен стрес. В училище често не стига времето, за да се отговори на всички въпроси, особено на децата, които нямат никаква представа за какво става дума. Материалът е специфичен – често родителите не могат да помогнат. Лошите резултати са на лице, неудовлетворението у децата расте и се случва чудесни математици и техничари да се откажат от програмирането, а това е срамота!

Специализираните летните курсове по програмиране за новоприетите ученици в МГ и в паралелки с профил „Информатика“ или „Информационни технологии“ са подготвителни, изпреварващи. В тях се учат първите стъпки в програмирането на С++ или С#, което гарантира много по-лесно усвояване на материала в малкото часове в училище.

Възможно и индивидуално обучение.

Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ в гр. Варна на бул. „Княз Борис I-ви“ №46 (на главната, зад хотел „Черно море“).

През учебната година заниманията по програмиране продължават – един път в седмицата в група или индивидуално.

Групите са малки (до 6 участника), разделени по възраст (5 клас и 8 клас) и ниво. Всеки получава индивидуално внимание.

Академията осигурява всичко необходимо за провеждане на обучението (вкл. лаптопи с инсталирана среда за програмиране и всички допълнителни инструменти). Участниците трябва да носят само флашка.

Групите се формират според възрастта и нивото след консултация с преподавател. Материалите са адаптирани според нивата. Използваме успешни иновативни педагогически методи, адекватни на възможностите, интересите и интелекта на съвременните деца.

Работим както с деца и младежи, които тепърва започват да изучават програмни езици, така и със състезатели, но с различен подход, в различни групи.

Целта на обучението е младежите да се справят успешно в училище. Дългосрочно ги подготвяме да са по-умни от изкуствения интелект, за да го разбират и управляват.

Цена на присъствено обучение във Варна

*

Групови занимания: 1 час и половина – 40 лв. / 2 часа и половина – 60 лв.

Индивидуални занимания: 1 час – 40 лв (по индивидуален график)

*

Специални условия за братя и сестри.

Стипендии

ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ

тел: 0899386370