За най-малките

Art English

ГР. СОФИЯ

Каним най-малките – дечицата от III и IV група в детските градини, всички дечковци в предучилищна възраст и дори първолачетата да направят при нас първите си стъпки в света на приложните и изящни изкуства на английски език!  Обучението се провежда в залите на Академия “Никола Тесла” на бул. “Цариградско шосе” №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

един път в седмицата

неделя

СУТРИН            10:00 – 12:30 ЧАСА

 
четвъртък
късен следобед       17:00 – 19:30 ЕЕТ
 
пробни занимания
18 и 25 септември, след записване
Школите са подходящи за деца от 5 до 7 години. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Групите се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците.

Работим по авторски учебници, съобразени с майчиния език на децата и адаптирани към възрастта им. Предимство е, ако децата са учили поне малко английски език досега. Важно е да имат изявен интерес към изкуствата.

Уроците са тематични. Децата се учат да създават свои творби като опознават различни материали, използват разнообразни техники и развиват творческия си талант и въображение, като общуват на английски език и неусетно обогатяват речника си.

Материалите са предоставени от Академията. Децата работят под ръководството на опитен педагог с богат опит в приложните и изящни изкуства. Обучението по английски език съчетава овладяване на граматика и лексика подходяща за възрастта на децата от т.нар. общ английски език с активно използване на речника, необходим в творческия процес. И така неусетно децата развиват и усета си към красивото, и умението си говорят за изкуство на български и на английски език.

 

Превенция на COVID – 19

 1. Групите са до 12 деца – малки, постоянни, при осигурено лично пространство за децата. Всяка група работи с двама учителя.
 2. Родителите посрещат и изпращат децата в двора на Академията.
 3. За всяка група има осигурен времеви коридор за влизане и излизане. Ръцете и обувките се дезинфекцират при всяко влизане и излизане.
 4. За всяка група е осигурен гардероб и самостоятелна учебна зала.
 5. Всички контактни повърхности в Академията се дезинфекцират преди заниманията на всяка група.
 6. Препоръчва се използването на собствен лаптоп. Оборотните лаптопи се използват само от едно дете на ден и се дезинфекцират преди и след ползване.
 7. По време на заниманията в учебните зали работи система за дезинфекция на въздуха. Помещенията се проветряват на всеки 90 минути.
 8. Почивките са индивидуални.
 9. При установяване на случай на заразен от или контактен с болен от COVID-19 в групата (ученик или учител), следващите две седмици заниманията на групата се провеждат дистанционно в Discord групи.
 10. Занимание, пропуснато по уважителни причини, се компенсира индивидуално.
 11. Превантивните мерки се актуализират своевременно и допълват препоръките на санитарните власти.

ROBO ENGLISH
гр. София

Два часа и половина
на седмица

Децата, които продължават обучението си в Академията, се записват с предимство и могат да внесат такса за цял срок с отстъпка.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

 

Академия “Никола Тесла” работи при спазване на препоръките и разпоредбите за ограничаване на разпространението на COVID-19, издадени от санитарните власти. В допълнение на тези минимални изисквания са предприети редица мерки за осигуряване на здравословна среда за обучение, съобразени с последните научни изследвания в областта.

Мерките ще се актуализират своевременно.

 

Цена на присъствено обучение в условия на COVID-19 в София: 240 лв / месец

Специални условия за братя и сестри.


Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


неделя 10:00 – 12:30 EETчетвъртък 17:00 – 19:30 EET


18 септември (събота) 16:00 – 17:30 EET25 септември (събота) 16:00 – 17:30 EET


работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

Приемам организацията на присъственото обучение в Академията в условия на COVID-19

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни