Програмиране свободен стил

MAT && CODE

от блоково програмиране към С++

3-ти и 4-ти клас

Обучението по математика, програмиране и английски език са естествена комбинация. Отделянето им в самостоятелни, несвързани предмети, преподавани без синхрон и синергия затруднява усвояваенто им и очуждава децата.

В школите по MAT && CODE децата се справят с разнообразни математически предизвикателства с помощта на програми, които разработват първо в среда за визулано програмиране, а по-късно – с прости конструкции на С++. 

Английският език се превръща в тяхното средство за комуникация с компютрите, а роботите им предоставят още и още поводи да навлязат в математиката и алгоритмите.

един път в седмицата

MAT && CODE

София

 *
събота
следобед:  14:00- 16:30
сряда: 17:00 – 19:30
 
пробни уроци – след записване

Обучението развива логическото и алгоритмичното мислене, запознава децата със света на компютърите и създава основните умения за работа с тях.

Блоковото програмиране илюстрира основните принципи, но създаването на програма на С++ крие много предизвикателста, особено за деца, които никога не са виждали черен конзолен прозорец. Преходът е внимателен, стъпка по стъпка, когато децата са готови да оценят огромните нови възможности, които им дава истинският език за програмиране.

Школите са подходящи за ученици от 3-ти и 4-ти клас. Деца извън посочената възраст могат да се включат в школите, след индивидуална консултация с преподавател от Академията.

Школите се провеждат през цялата учебна година (октомври – юни). Те са подходящи за ученици от 3-ти и 4-ти клас.

Заниманията са един път в седмицата по два астрономически час и половина. Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ на бул. „Цариградско шосе“ №17 (близо до Орлов мост, срещу Борисовата градина).

MAT && CODE

Два часа и половина
на седмица

Всяко ново дете преминава през индивидуален пробен урок.

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

Цена на присъствено обучение в София: 300 лв / месец

Специални условия за братя и сестри.

Отстъпки за ранно записване.

Стипендии


    Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


    събота следобед от 14:00 до 16:30 часасряда следобед от 17:00 до 19:30 часа


    Да, ще се радваме да се запознаем предварителноНе, не е необходимо, познаваме работата на Академията


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни