Поетапна подговка за деца от 5 години до 3 клас

изпреварващо обучение​

Robo STE(A)M + English

от предучилищен до 3 клас

три нива - L1, L2 и L3

гр. Варна

Robo STE(A)M + English (нива L1, L2 и L3) е поетапна изпреварваща подготовка в областта на STE(A)M  – science, technology, engineering, (the arts), and mathematics + обучение по английски език.

Обучението се провежда в залите на Академия „Никола Тесла“ на бул. „Княз Борис I-ви“ №46, етаж 2 (до Севастопол).

СЪБОТА

*

СУТРИН: 9:30 – 11:00 или 11:00 – 12:30

СЛЕДОБЕД:  14:00 – 15:30 или 15:30 – 17:00

*
Групи до 6 деца
Заниманията са разделени на три нива според възрастта и знанията на децата.
 
L1: Robo STE(A)M + English – подходяш за 5-6 годишни деца.  Децата, с помощта на роботи и компютри, помагат на героите от урока да се справят с различни предизвикателства като решават логически
главоблъсканици, измислят сами алгоритми за търсене, сортиране, обхождане на масиви и графи.
 
L2: Mat & Code & English – подходящ за деца в предучилищен и първи клас. Комбинира логически и математически главоблъсканици с изучаване на език за визуално програмиране на „умни“ роботи (с вградени сензори и датчици). Включва изпреварваща подготовка по математика и английски език. Неусетно децата свикнат да виждат технологиите като инструмент, който могат да владеят и да използват по собствен начин според въображението си!

L3: Robo Scratch – подходящ за деца във втори и трети клас като част от изпреварваща подготовка по математика и компютърно моделиране. Децата се научават да ползват мощен език за визуално програмиране, с които могат да съживяват собствени приказки и герои, да създават интерактивни презентации, да решават сложни задачи и да създават сложни програми за роботи.

Групите са до 6 деца и се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците. Системната подготовка поставя изключително здрави основи във всички направления на STE(A)M – science, technology, engineering, (the arts), and mathematics.

Работим по авторски учебници, съобразени с майчиния език на децата и адаптирани към възрастта им. Обучението по английски език включва както общ англилйски, така и специаизирана терминология, необходима за навлизане и общуване в света на технологиите.

Предимство е, ако децата са учили поне малко английски език досега. Важно е да имат изявен интерес към технологиите.

L1. ROBO STE(A)M + ENGLISH
L2. MAT & CODE & ENGLISH
L3. ROBO SCRATCH

Цена на присъствено обучение във Варна:  180 лв / месец

Братя и сестри ползват семейна отстъпка.

ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ

тел: 0899386370

или във формата тук:


    Детето е учило английски езикДетето не е учило английски език досега


    събота 09:30 – 11:00 часасъбота 11:00 – 12:30 часасъбота 14:00 – 15:30 часасъбота 15:30 – 17:00 часа


    работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

    Съгласявам се с политиката за защита на личните данни