Занимания за таланти

В света
на изящното

Представяме Ви нашето най-ново предизвикателство към въображението и сръчността на твореца, скрит във всеки от нас.  Ще се учим как от скучните ежедневни офис папки, грубия плат, лепилото и стиропора можем да сътворим красота и изящество, които да радват окото и душата.

от комфорта на Вашия дом

на живо с ина попова

събота 14:00 – 16:00 в zoom
200лв / месец

 

Заниманията се провеждат на живо през Zoom в прекрасна компания и уникална творческа атмосфера. Подходящи са както за младежи с изявени таланти в изкуствата, така и като семейни занимания на деца и родители в съботния следобяд.  

По пътя към това малко чудо ще ни води прекрасната актриса и необятна творческа сила – Ина Попова. Всяка събота в рамките на два часа и половина, тя ще учи нашите деца (а защо не и нас самите) как стъпка по стъпка да създадем своя собствен, неповторим ангел. Как да изразим съкровеното в себе си във форма и цвят. 

Материалите са подготвени от нас и ще бъдат изпращани в началото на всеки месец по куриер до всички краища на България, където можем да открием талантливи деца над 12 години и родители, готови да ги подкрепят и насърчават. 

ЗАПИСВАНЕ до 14.X.2020

НАЧАЛО - 17.X.2020


беше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевсички знаят за Академия Никола Тесла!

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни

МЕСТАТА ЗА ОГРАНИЧЕНИ