Физика, химия и биология

X - XII КЛАС - подготовка за следване в университетите

Физика
химия и БИОЛОГИЯ

Системна подготовка за ученици от X-XII клас и кандидат-студенти за изпитите по физика, химия и биология на университетите в България. Групи до десет курсиста. Възможност за индивидуални консултации един път в месеца.


Биология

Доц. Албена Йорданова – ученици от X и XI клас

ГРУПА 1: понеделник:  18:00 – 20:00 часа

група 2: вторник: 9:30 – 11:30 часа

220лв / месец

Таня димитрова – XII клас и кандидат-студенти

група 1: сряда  9:30 – 11:30 часа

група 2: сряда 18:00 – 20:00 часа

220лв / месец


химия

Елена Ганева – X до XII клас и кандидат-студенти
група 1: вторник: 18:00 – 20:00 часа

група 2: четвъртък: 18:00 – 20:00 часа

220 лв / месец


ФИЗИКА

Клавдий тютюлков – X до XII клас и кандидат-студенти
ГРУПА 1: събота 14:30 до 17:00 часа
220 лв / месец

Курсовете се провеждат присъствено в залите на Академия “Никола Тесла” при спазване на всички  противоепидемични правила. При нужда, обучението преминава в обучение от разстояние на живо с утвърдения график по стандартната учебна програма през Zoom.

Албена Йорданова, дб е доцент по биохимия в Медицински факултет на Софийски университет от 2012 г., където преподава.

Завършила е Националната природо-математическа гимназия (1986), Биологически факултет  – специалност “Биохимия и микробиология” (1992), PhD по биофизика (2007 г.).

 

Има 80 научни публикации в наши и международни научни списания, съавтор е на помагала за студенти и сборници за ученици с тестове по биология. Научните ѝ интереси са насочени към анализ на липид-белтъчни мембранни взаимодействия и изследване на белодробна зрялост при различни патологични състояния.

От 2008 година е член на Националната комисия за организиране и провеждане на Националната олимпиада по Биология и здравно образование. 2010 г. е избрана за председател на Националната комисия и за ръководител на Националния отбор на България за участие в Международни олимпиади по биология за средношколци.

Таня Димитрова е дългогодишен учетел по биология в НПМГ, ръководител на отбора по Биология на гимназията и автор на учебниците за VII, VIII, IX и X клас по биология (изд. Булвест).

Опитът на Таня Димитрова в качеството ѝ на дългогодишен член на комисията по прием на СУ е уникален. Тя е преподавател, който има дълбоко разбиране на предизвикателствата пред учениците от XII клас и кандидат-студентите.  Съавтор е на едно от основните помагала за подготовка за Националното външно оценяване по Биология след XII клас – Тестови задачи за държавни зрелостни изпити по биология и здравно образование.

Елена Ганева е магистър по химия, завършила Софийски университет. Учител по химия в среден курс, с опит в подготовката на кандидат студенти по химия за медицински и фармацевтични специалности.

Клавдий Тютюлков превръща училището в сбъдната мечта, а часовете по физика в часове по изобретателност и откривателство. Автор е на множество учебници по природни науки за среден и горен курс и създател на нови и нови опитни постановки. Чрез обучението си по физика Клавдий Тютюлков превръща компютрите в изследователска платформа, а учениците – в откриватели.

 

Клавдий Тютюлков е забележителен човек и прекрасен преподавател, който оставя трайна следа в живота на учениците си. 

Клавдий Тютюлков е легенда сред учениците си. Опитните му постановки са вдъхнали живот на много кабинети по физика в цяла България.

ЗАПИСВАНЕ до 18.X.2020

НАЧАЛО - 19.X.2020БиологияХимияФизика


Група 1Група 2


беше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевсички знаят за Академия Никола Тесла!

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни

МЕСТАТА ЗА ОГРАНИЧЕНИ