Програмиране свободен стил

DISCORD ШКОЛА С++

Забраната на Министерството на здравеопазването за провеждане на извънкласни дейности беше огромен шок. Но тя не отменяше ангажимента ни към децата. Изпуснахме само един учебен ден, в рамките на седмица успяхме да прехвърлим обучението изцяло в Discord и на седмия ден дори компенсирахме пропуснатото. Дължим огромни благодарности на родителите за всеотдайната подкрепа към децата им в този критичен момент. Благодарност, че ни допуснаха до домовете си и че насърчаваха децата да учат пълноценно, въпреки извънредната ситуация!

В края на срока с изненада установихме, че учениците ни са се пръснали из цяла България и че без да знаем, работим с деца в Търговище, Царево, Елена, Плевен, Русе и Варна. Те сами бяха изнесли дейността на Академията извън жълтите павета на София. Това ни насърчи да предложим летните си курсове на децата от цяла България и дори на всички деца, които говорят български, където и да се намират по света. И днес работим  присъствено в два града – в София и във Варна, и онлайн – на четири континента.

Online школите са подходящи за ученици от III до X клас., където и да се намират по света!  Трябва да разполагат с компютър или лаптоп с Windows и добра интернет връзка.

150 минути / седмица

 
СУТРИН: 10:00 – 12:30 ЕЕТ 

СЛЕДОБЕД: 14:30 – 17:00 ЕЕТ
КЪСЕН СЛЕДОБЕД: 18:00 – 20:30 ЕЕТ

 

ден по избор
(почивен ден – неделя)

 
цена 240 лв. / месец
Обучението се провежда дистанционно в специални Discord групи. Групите се формират според възрастта и нивото на участниците. За определяне на ниво има възможност за пробен урок.
 
В групите могат да се запишат до шест участника. Начало – 1 октомври 2021. Местата са ограничени.
 


Да и продължаваме заедно с подходящо следващо нивоВсе още не и е необходим индивидуален пробен урок


понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъбота


сутрин: 10:00 – 12:30 EETследобед: 14:30 – 17:00 EETкъсен следобед: 18:00 – 20:30 EET


работим заеднобеше ми препоръчанатърсих в Googleвидях във Facebookчух в BG-MAMMAразбрах в Danybonнаучих от новинарски сайтпрочетох във вестницитевидях билбордвсички знаят за академията!

Съгласявам се с политиката за защита на личните данни